Despre Noi

Din filele anilor

Aureola&Lombard este unul din primele saloane de bijuterii și lombard din țară, lansat acum peste 30 de ani. Datorită produselor alese cu grijă și a accentului pus pe satisfacția dvs, treptat am prins aripi, deschizînd 7 magazine pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Confortul și accesibilitatea clienților este în prim plan, așa că vom continua să ne apropiem tot mai mult de fiecare dintre voi!

După cum ați observat deja, scopul nostru este de a oferi bijuterii rafinate, de calitate superioară, ce vor adăuga sclipirea de care aveți nevoie pentru frumusețea deplină. Din acest motiv, colaborăm cu unii din cei mai mari producători din Rusia, Ucraina și alte țări, ce reușesc să bucure inimi din întreaga lume. Descoperă și tu farmecul bijuteriilor Aureola, ce așteaptă să radieze alături de tine!

Cum procuri?

1. Alegi bijuteria

Navighează acum printre miile de produse disponibile în magazinul online și selectează-l pe cel favorit. Știm cu siguranță că îți vei găsi perechea!

2. Rezervă online

Bifează magazinul cel mai apropiat, iar colegii noștri vor rezerva produsele special pentru tine! În realitate, nu vei putea face față ispitei.

3. Cumpără în rate

Zici că dragostea doare? Nu și în cazul nostru. Acum poți procura orice bijuterie dorită în credit, cu 0% comision. Totul, pentru fericirea ta!

Parteneri

Colaborările de succes sunt punctul nostru forte